Een computer laten samenstellen

computercentrale.be is een Belgische webshop die zich specialiseert in computeronderdelen en ICT benodigdheden en waar u een computer kan laten samenstellen. Het bedrijf staat al vele jaren gekend als vaste partner van verschillende kwalitatieve merken zoals Dell, HP, Cisco en Lenovo. Op deze manier kan computercentrale.be aan de vraag van verschillende bedrijven in België en Nederland voldoen. Zowel voor gaming toebehoren en televisies alsook voor computers, printers en software kunt u bij computercentrale.be terecht.

Een computer laten samenstellen bij computercentrale.be is een goed idee want het bedrijf heeft al jarenlang ervaring met het customizen en samenstellen van computers. Bovendien kan men door het uitgebreide assortiment van HP, Dell, Lenovo en Cisco onderdelen aan elke klant een totaaloplossing bieden.

Uitgebreid assortiment

Wanneer u een computer wil laten samenstellen kunt u steeds rekenen op computercentrale.be. Daarnaast kunt ook er ook voor verschillende andere IT-oplossingen terecht. Het bedrijf kan u een duidelijk overzicht bieden van verschillende servers zoals de Proliant server van HP, de ThinkServer van Lenovo of de PowerEdge server van Dell. Maar ook voor een uitgebreid aanbod van kwalitatieve laptops kunt u een kijkje nemen op computercentrale.be. Wenst u meer informatie over de nieuwste Elitebook van HP van HP of de OptiPlex Desktop Computers van Dell? Aarzel dan niet en neem contact op via het contactformulier op de website.

De service van computercentrale

computercentrale.be levert steeds totaaloplossingen op maat voor zakelijke klanten en particulieren. Het bedrijf is al een langere tijd actief op de markt en weet als geen ander welke service er van zijn klanten verwacht wordt:

  • Ruim assortiment computer onderdelen;
  • Snelle verzending naar Nederland & België;
  • Vernieuwde producten en IT onderdelen;
  • Gebruiksvriendelijke webshop;
  • Expertise en advies op maat;
  • Permanente promoties;
  • Extra garantietermijn.

Het laten samenstellen van een computer is bij computercentrale.be slechts één onderdeel van de bedrijfsactiviteit. Het bedrijf biedt ook verschillende installatie- en configuratie diensten aan zoals van installatie van software, virtualisatie met bvb. VMWare assembleren van desktops, opbouwen van een serverrack of het toevoegen van een extra disk in een enclosure.

Meer informatie over computercentrale.be

Wilt u voor uw bedrijf een computer laten samenstellen of een huidig toestel upgraden? Neem dan contact op met computercentrale.be. Het bedrijf levert al vele jaren hardware- en software oplossingen maar ook verscheidene IT-oplossingen voor andere bedrijven. computercentrale.be is daarnaast al jarenlang een vaste partner van merken zoals HP, Dell, Lenovo en Cisco en kan op deze manier zijn klanten voorzien van kwaliteitsvolle computers en IT-onderdelen op maat. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw onderneming kunt u contact opnemen via het contactformulier op de website. Het team van de computercentrale.be helpt u zo spoedig mogelijk verder!

Om op de hoogte te blijven van de recentste prijsverlagingen kunt u steeds een kijkje nemen naar de aanbiedingen op onze website.